Starte die Reise deines Lebens und mache ganz Europa zu deinem Zuhause. Bewirb dich jetzt um deinen Job bei sea chefs als Sous Chef (w/m/d) - River Charterer: River Department: Küche / Galley FERNWEH? Du liebst das Meer und möchtest unsere Gäste begeistern? Flusskreuzfahrten bieten täglich neue Perspektiven, Ziele und Herausforderungen. Nutze deine Chance, die schönsten Häfen und Kulturen Europas kennenzulernen. Folge der Donau bis nach Wien, den Eiffelturm auf der Seine oder erkunde mit deinem Team Amsterdam. Mit Begeisterung und Motivation für deinen Job hast du beste Karrierechancen - mit Engagement und Teamgeist gewinnst du Freunde fürs Leben. Da auf den meisten unserer Fluss-Schiffe die Bordsprache Englisch ist, erwartet dich bereits hier die englische Stellenausschreibung.Dein Arbeitgeber sea chefs - auf vielfältiger Mission: ob Hochsee-Kreuzfahrten, Expeditionsreisen, Luxusreisen oder Flusskreuzfahrten. Als erfahrener Partner im Hotel- und Crew-Management internationaler Reedereien bietet sea chefs einzigartige Karrieremöglichkeiten an Bord von Kreuzfahrtschiffen im Premium- bis hin zum Luxussegment.Entdecke mit uns die schönsten Häfen Europas und erlebe deine ! Dein Job The recipy for you career onboard: passion for your work, a big portion of engagement and a sense for culinary delights. Responsibility for the workflow in the assigned work area of the Galley and the related administrative tasks together with the Executive ChefEnsuring all operations are carried out economy consistently (quality and hygiene standards)Regular inspections of the Galley and stores, including pantries, lockers and crew mess (cleanliness, hygiene, maintenance, safety) and especially the adherence to all agreed standardsSupervision and training of the strict adherence to all agreed regulations (HACCP), especially regarding the security, environment and hygiene regulations in the area of responsibilityResponsibility for equipment set ups and the planning, organization and documentation of inventories Examination and control of stock movements and orders in the area of responsibilityInstruction, training, and supervision of the assigned crew (including documentation)Constant improvement of the workflow and standards, including input for manuals and regulations Warum sea chefs? Das bieten wir dir: Travelling the world Paid and organised travel International work environment Free accommodation & catering Exclusive crew areas Great career opportunities Development & training courses Paid insurance Free uniform cleaning All benefits Dein Kurs & deine Talente Das bringst du mit an Bord: Qualified training as a cook and work experience in a management position (hotel galley or onboard a cruise ship)Strong economical, budget-orientated thinking; ability to analyze and explain business targetsVery good knowledge of all cleaning procedures, cleaning agents, chemicals (including storage) and HACCPVery good knowledge regarding food, ingredients, recipes (modern, international cuisine) as well as food-cost calculations, inventory management and production control of guest and crew menusFluent in spoken English and good communication skillsManagement skills, authority, flexibility and self-disciplineWell-groomed appearance, friendly and professional manners towards guests and crew membersAbility to work under pressure and motivate employees