Starte die Reise deines Lebens und mache ganz Europa zu deinem Zuhause. Bewirb dich jetzt um deinen Job bei sea chefs als Chef de Cuisine (w/m/d) - River Charterer: River Department: Küche / GalleyFERNWEH? Du liebst das Meer und möchtest unsere Gäste begeistern?Flusskreuzfahrten bieten täglich neue Perspektiven, Ziele und Herausforderungen. Nutze deine Chance, die schönsten Häfen und Kulturen Europas kennenzulernen. Folge der Donau bis nach Wien, den Eiffelturm auf der Seine oder erkunde mit deinem Team Amsterdam. Mit Begeisterung und Motivation für deinen Job hast du beste Karrierechancen – mit Engagement und Teamgeist gewinnst du Freunde fürs Leben. Da auf den meisten unserer Fluss-Schiffe die Bordsprache Englisch ist, erwartet dich bereits hier die englische Stellenausschreibung.Dein Arbeitgeber sea chefs - auf vielfältiger Mission: ob Hochsee-Kreuzfahrten, Expeditionsreisen, Luxusreisen oder Flusskreuzfahrten. Als erfahrener Partner im Hotel- und Crew-Management internationaler Reedereien bietet sea chefs einzigartige Karrieremöglichkeiten an Bord von Kreuzfahrtschiffen im Premium- bis hin zum Luxussegment.Entdecke mit uns die schönsten Häfen Europas und erlebe deine #World Class Moments!Dein JobThe recipy for you career onboard: passion for your work, a big portion of engagement and a sense for culinary delights. Responsibility for the entire galley sector: supervising and coordination of all works in the assigned departmentOrdering and purchasing of food, cost and budget control as well as cost analyzation together with Hotel ManagerPlanning and compiling menus according to the preset standards and budgetsImplementation as well as continual maintenance and improvement of the quality standards in accordance with all relevant hygiene (HACCP), safety and environmental regulations Responsibility for the careful handling of all equipment and machinery in the galleyAlways available as contact for guests regarding inquiries, complaints and as a motivator for the crew in the galley sectorPlanning, organising, delegating special functions in the galleyDelegating service and vacation schedules in the galley department together with Hotel ManagerWarum sea chefs?Das bieten wir dir: Travelling the world Paid and organised travel International work environment Free accommodation & catering Exclusive crew areas Great career opportunities Development & training courses Paid insurance Free uniform cleaning All benefits Dein Kurs & deine TalenteDas bringst du mit an Bord: Professional diploma as cook, preferably Chef de Cuisine’s diplomaExperience as Chef de Cuisine in a variety of operations or internal qualificationSupplementary courses / trainingCost and quality awareness as well as experience in managing complaintsGood knowledge of English languageSpecialist competence, creativity and the ability to work under stressSelf-assured, calm manner towards guests and crew members as well as a well-groomed and clean appearanceQuality of leadership, capable of motivation Zum Unternehmensprofil