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Hotel Manager (w/m/d) - River Cruises
Charterer: RiverDepartment: Administration
FERNWEH? Du liebst das Meer und möchtest unsere Gäste begeistern?
Flusskreuzfahrten bieten täglich neue Perspektiven, Ziele und Herausforderungen. Nutze deine Chance, die schönsten Häfen und Kulturen Europas kennenzulernen. Folge der Donau bis nach Wien, den Eiffelturm auf der Seine oder erkunde mit deinem Team Amsterdam. Mit Begeisterung und Motivation für deinen Job hast du beste Karrierechancen – mit Engagement und Teamgeist gewinnst du Freunde fürs Leben. Da auf den meisten unserer Fluss-Schiffe die Bordsprache Englisch ist, erwartet dich bereits hier die englische Stellenausschreibung.
Dein Arbeitgeber sea chefs - auf vielfältiger Mission: ob Hochsee-Kreuzfahrten, Expeditionsreisen, Luxusreisen oder Flusskreuzfahrten. Als erfahrener Partner im Hotel- und Crew-Management internationaler Reedereien bietet sea chefs einzigartige Karrieremöglichkeiten an Bord von Kreuzfahrtschiffen im Premium- bis hin zum Luxussegment.
Entdecke mit uns die schönsten Häfen Europas und erlebe deine #WorldClassMoments!
Dein Job
This awaits you on your journey with us:
Responsible for the entire Hotel Operations, supervising and coordinating the service, galley, hotel inventory controlling and administration departments
Cooperation with Shore Side Management: all activities pertaining to the professional management of the hotel operation, hotel related policies, standards and procedures, cost and budget control, service and vacation schedules for the hotel department
Implementation, maintenance and improvement of the quality standards and adherence of all relevant hygiene (HACCP), safety and environmental regulations
Responsibility for the careful handling of all equipment and machinery in the entire hotel operations
Contact person for passengers regarding inquiries, complaints and suggestions in the entire hotel operations
Motivating staff, paying attention that service is to carried out in a friendly, competent manner
Planning, organising, delegating special functions in the hotel operations
Warum sea chefs?
Das bieten wir dir:
Travelling the world
Paid and organised travel
International work environment
Free accommodation & catering
Exclusive crew areas
Great career opportunities
Development & training courses
Paid insurance
Free uniform cleaning
Dein Kurs & deine Talente
Here's what you bring on board:
Qualified training and professional diploma in the hotel- or gastronomy sector
Several years practical experience in hotel operations (or internal qualification)
Experience in managing complaints
Negotiation-safe knowledge of English language as well as a good general education
Quality of leadership, assertiveness, flexibility and organisational talent, capable of motivation
Self-assured, pleasant and calm manner towards staff and passengers, well-groomed appearance
Cost and quality awareness
#J-18808-Ljbffr