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Chef pastry (m/w/d)

Gonten
Appenzeller Huus AG
Inserat online seit: 6 Juni
Beschreibung

* Develop and create new desserts, pastries and confectionery using seasonal and local produ
* Working closely and communicating well with the Executive Chef
* Compliance with HACCP standards
* Compliance with safety standards
* Educating and training employees according to a training plan, carrying out tastings for all employees
* Conducting trial period meetings and annual quality meetings with all patisserie staff with the support of the Executive Chef
* Setting the pace in the kitchen as well as daily business expectations and special events



Are you looking for a new challenge in a committed and dynamic team? At the Appenzeller Huus, which has a 3-star and a 4-star hotel and will soon be opening a 5-star hotel, we offer you the opportunity to work in a unique environment. Become part of our team and shape the future of the Appenzeller Huus with us!



Chef Pastry (m/w/d)

,
* Training as a chef or pastry chef with at least five years of professional experience in the same or a similar position in high-end gastronomy
* Excellent knowledge of Swiss, French and Italian patisserie/confectionery.
* Flexibility regarding working hours
* Good language skills in English, oral and written; other languages (especially German) an advantage
* Good leadership skills
* Exceptional ability to deal with hectic situations while maintaining a professional approach at all times
,

Bist Du eine spannende Persönlichkeit und möchtest dich mit uns gemeinsam weiterentwickeln? Dann laden wir Dich herzlich ein, uns kennen zu lernen.

Wir, das Appenzeller Huus, schaffen die spannenden Arbeitsplätze der Zukunft in einem gesunden und nachhaltigen Umfeld. Hier entsteht eine der modernsten Hotel- und Wellnesslandschaften der Ostschweiz. Qualität und Natürlichkeit sollen uns als Masstab dienen. Respekt und Leidenschaft sind unser Ansporn. Die unverfälschten Produkte der Natur sind unsere Inspiration. Das Appenzeller Huus ist ein Ort der Wertschätzung, für Mensch, Tier und Natur.

Aktuell verfügen wir über folgende Hotels:

Huus Bären (18 Zimmer) mit Bärenstobe als Fine Dining-Restaurant (100 Sitzplätze) und Taverne als Bar & Smoking-Lounge (35 Sitzplätze)

Huus Löwen **** (24 Zimmer) mit Löwenstube als Appenzeller Spezialitäten-Restaurant (50 Sitzplätze innen und 80 Sitzplätze aussen), Bankett-Saal für geschäftliche oder private Anlässe (60 Sitzplätze)

Eröffnung 2025:

Huus Quell ***** (30 Zimmer und Suiten) mit Bar & Lounge, sowie 2‘200 m2 Wellness- und Behandlungsbereich.



* Central living and working between Zurich and St. Gallen in enchanting Appenzellerland
* Be part of a top-class resort opening with two international hotel brands
* Above-average remuneration
* 50% discount in the Appenzeller Huus gastronomy
* Special prices for overnight stays in Hotellerie Suisse establishments
* Appenzell employee card
* Contemporary team lounge with a wide range of catering and relaxation areas

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